Ευχές Για Το Νέο Ετος

  Μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας, μια νέα χρονιά που θα δώσουμε και θα λάβουμε ευχές. Η χρονιά που αφήσαμε πίσω, έφερε στον τόπο μας στενοχώρια και σκέψεις που μας βασάνισαν και μας ταλαιπώρησαν.

  Ας είναι ευλογημένο το 2013

  «Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει.» (Ματθαίος ια:28)

  Μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας, μια νέα χρονιά που θα δώσουμε και θα λάβουμε ευχές. Η χρονιά που αφήσαμε πίσω, έφερε στον τόπο μας στενοχώρια και σκέψεις που μας βασάνισαν και μας ταλαιπώρησαν. Ζούμε σ'έναν κόσμο που μας προσφέρει αβεβαιότητα και ειδικά στους νέους μας. Όμως υπάρχει ελπίδα για όλους μας νέους και ηλικιωμένους και είναι αυτή που μας δίνει ο Ιησούς Χριστός δια του Ευαγγελίου του. Μια ελπίδα που όταν την ζητήσεις στη ζωή σου θα γίνει μια φλόγα παρηγοριάς, μια φλόγα αιώνιας αγάπης.

  Ας ξεκινήσουμε αυτή τη χρονιά ζητώντας τη βοήθειά του, ας βάλουμε στην ζωή μας το Λόγο του και ας αποκτήσουμε μια προσωπική σχέση με το Χριστό δια της προσευχής αλλά και διαβάζοντας το Λόγο του. Έτσι θα μάθουμε ότι η χάρις και το έλεός του προς τον άνθρωπο τον οδήγησε στο Σταυρό του Γολγοθά για να έχει ο άνθρωπος ειρήνη στην καρδιά του και ευλογία στη ζωή του. Σ' αυτόν τον κόσμο θα έχουμε και θλίψεις και στενοχώριες αλλά ο Κύριος μας είπε να έχουμε θάρρος γιατί Αυτός νίκησε και θα νικήσουμε και εμείς. Θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία με τη χάρη του και τη βοήθειά του.

  Αν δεν έχεις Καινή Διαθήκη επικοινώνησε μαζί μας και θα σου στείλουμε μία εντελώς δωρεάν.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
  Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

  Please publish modules in offcanvas position.