Πρόσφατα άρθρα

  Η προστασία του Θεού

  Η προστασία του Θεού

   Τις τελευταίες μέρες όλος ο πλανήτης ανησυχεί για τη μετάδοση του κοροναϊού. Μερικοί φτάνουν σε σημείο πανικού. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οι κυβερνήσεις επαγρυπνούν, ανησυχούν και καλώς λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.

  Όμως ο κίνδυνος υπάρχει και δημιουργεί παγκόσμιο άγχος. Με το πέρασμα των ετών το πρόβλημα των λοιμωδών νόσων εντείνεται, οι ιοί μεταλλάσσονται και απειλούν την ανθρωπότητα. Φτάνουν τα μέτρα που παίρνουμε; Ο κίνδυνος καλπάζει. 

  Ο Λόγος του Θεού μας προειδοποιεί οτι αυτά θα γίνουν και είναι ένα απο τα σημεία των εσχάτων ημερών. 

   

  Περισσότερα...

  Νεολαία

  Η νέα γενιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σώμα της εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

  Ο Κύριος θέλει να μορφώσει τις καρδιές των νέων με τη δική του μορφή, τον δικό του χαρακτήρα και να διοχετεύσει έτσι το θέλημα Του, τα σχέδια Του σε αυτούς ανοίγοντας νέους πνευματικούς ορίζοντες στη γενιά μας, την εποχή μας.

   Έτσι με αυτήν την πεποίθηση κάθε Σάββατο 20:00 με 23:00 υπάρχει η ώρα των νέων. Στις δραστηριότητες γίνονται συζητήσεις θεμάτων που απασχολούν τους νέους για τη σημερινή κοινωνία, το σχολείο, τις εργασιακές σχέσεις, τις ανθρώπινες σχέσεις κάτω από το πρίσμα και το φως του Λόγου του Θεού, καταδεικνύεται η θέση και η στάση της Εκκλησίας στον σημερινό κόσμο.

  Περιλαμβάνει μαθήματα πάνω σε όλες τις θεμελιώδεις αλήθειες της Αγίας Γραφής. Εξελίσσονται ευαγγελιστικές εξορμήσεις. Υπάρχουν ώρες προσευχής και γνώση-επίγνωση των αληθειών του Λόγου του Θεού με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

  Οι νέοι γνωρίζονται μεταξύ τους σε μια ευλογημένη κοινωνία. Σημαντικό κομμάτι είναι και οι επισκέψεις σε ασθενείς, ηλικιωμένους αδελφούς και σε εργάτες του Ευαγγελίου. Γίνονται κοινές συναντήσεις με νεολαίες άλλων εκκλησιών, ανταλλάσσονται εμπειρίες, ομολογίες και σφυρηλατείται η πνευματική ζωή των νέων μέσα από τις αλήθειες του Λόγου.

  Διοργανώνονται κοινές προσευχές με συγκεκριμένα αιτήματα με άλλες εκκλησίες της Αττικής διότι ο Κύριος θέλει να διαμορφώσει συμφωνία και ενότητα στις καρδιές των νέων.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
  Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

       

          Στείλτε μας μήνυμα 

  Please publish modules in offcanvas position.