Πρόσφατα άρθρα

  Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.

  Καθώς τα γεγονότα καλπάζουν στον πλανήτη μας, είναι καιρός να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε το γεγονός των Χριστουγέννων αντλώντας πληροφορίες μόνο από τις έγκυρες Άγιες Γραφές.
  Παραδόσεις ανθρώπινες θα μας μπερδέψουν.
  Η ενσάρκωση του Θεού Ιησού Χριστού είναι μεγάλο μυστήριο [Και αναντιρρήτως το μυστήριον της ευσεβείας είναι μέγα· ο Θεός εφανερώθη εν σαρκί, εδικαιώθη εν πνεύματι, εφάνη εις αγγέλους, εκηρύχθη εις τα έθνη, επιστεύθη εις τον κόσμον, ανελήφθη εν δόξη.Α' Τιμοθέου 3:16].
  Τα μυστήρια του Θεού δεν εξηγούνται με ανθρώπινη λογική ή σκέψη αλλά μόνο με την αποκάλυψη που μας δίνει ο Θεός δια του Πνεύματός Του.

  Νεολαία

  Η νέα γενιά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σώμα της εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

  Ο Κύριος θέλει να μορφώσει τις καρδιές των νέων με τη δική του μορφή, τον δικό του χαρακτήρα και να διοχετεύσει έτσι το θέλημα Του, τα σχέδια Του σε αυτούς ανοίγοντας νέους πνευματικούς ορίζοντες στη γενιά μας, την εποχή μας.

   Έτσι με αυτήν την πεποίθηση κάθε Σάββατο 20:00 με 23:00 υπάρχει η ώρα των νέων. Στις δραστηριότητες γίνονται συζητήσεις θεμάτων που απασχολούν τους νέους για τη σημερινή κοινωνία, το σχολείο, τις εργασιακές σχέσεις, τις ανθρώπινες σχέσεις κάτω από το πρίσμα και το φως του Λόγου του Θεού, καταδεικνύεται η θέση και η στάση της Εκκλησίας στον σημερινό κόσμο.

  Περιλαμβάνει μαθήματα πάνω σε όλες τις θεμελιώδεις αλήθειες της Αγίας Γραφής. Εξελίσσονται ευαγγελιστικές εξορμήσεις. Υπάρχουν ώρες προσευχής και γνώση-επίγνωση των αληθειών του Λόγου του Θεού με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

  Οι νέοι γνωρίζονται μεταξύ τους σε μια ευλογημένη κοινωνία. Σημαντικό κομμάτι είναι και οι επισκέψεις σε ασθενείς, ηλικιωμένους αδελφούς και σε εργάτες του Ευαγγελίου. Γίνονται κοινές συναντήσεις με νεολαίες άλλων εκκλησιών, ανταλλάσσονται εμπειρίες, ομολογίες και σφυρηλατείται η πνευματική ζωή των νέων μέσα από τις αλήθειες του Λόγου.

  Διοργανώνονται κοινές προσευχές με συγκεκριμένα αιτήματα με άλλες εκκλησίες της Αττικής διότι ο Κύριος θέλει να διαμορφώσει συμφωνία και ενότητα στις καρδιές των νέων.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
  Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

       

          Στείλτε μας μήνυμα 

  Please publish modules in offcanvas position.