Πρόσφατα άρθρα

  Ποιός είναι ο σκοπός του Θεού για τα παιδιά μας και ποιά πρέπει να είναι η εκπαίδευση από τους γονείς;

  Ποιός είναι ο σκοπός του Θεού για τα παιδιά μας και ποιά πρέπει να είναι η εκπαίδευση από τους γονείς;

  Οι περισσότεροι χριστιανοί γονείς έχουν μάλλον διαβάσει βιβλία σχετικά με τη χριστιανική γονική μέριμνα, έχουν ενημερωθεί από την εκκλησία τους για την βιβλική ανατροφή, και κατά πάσα πιθανότητα έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο στην προσευχή για τα παιδιά τους. Θέλουν να αναθρέψουν τα παιδιά τους "σωστά" και λαμβάνουν μέτρα για να δώσουν στα παιδιά τους ευκαιρίες να μάθουν για το Θεό και να είναι σε κοινωνία με άλλους πιστούς. Αλλά τι πρέπει ακριβώς να κάνουν;

  Περισσότερα...

  Πως Αντιμετωπίζει Ο Χριστιανός Τους Μετανάστες

  Ο χριστιανός δεν ασχολείται με τα αίτια ή την νομική θεώρηση του προβλήματος αλλά την ηθικοκοινωνική.O χριστιανός βοηθάει  τον πλησίον του έχοντας ως παράδειγμα την παραβολή του καλού Σαμαρείτη (Λουκάς) ασχέτως φυλετικής διάκρισης.

   

  Ο χριστιανός δεν ασχολείται με τα αίτια ή την νομική θεώρηση του προβλήματος αλλά την ηθικοκοινωνική.

  O χριστιανός βοηθάει  τον πλησίον του έχοντας ως παράδειγμα την παραβολή του καλού Σαμαρείτη (Λουκάς) ασχέτως φυλετικής διάκρισης. Ο Σαμαρείτης βοήθησε τον Ιουδαίο. Άλλωστε το Πνεύμα του Χριστού δέχεται για σωτηρία όλους τους ανθρώπους ασχέτως φυλής ή εθνικότητας όπως βλέπουμε στην αποκάλυψη που στην βασιλεία του Θεού θα πάρουν μέρος άνθρωποι απ’ όλες τις φυλές, λαούς και έθνη (Γαλάτες 2:10 και 6:10 και Ιάκωβος 2:14).

  Να θυμηθούμε ότι όλοι μας κάποτε υπήρξαμε ξένοι κάπου και ότι όλοι μας είμαστε φιλοξενούμενοι δωρεάν από το Θεό στον πλανήτη γη. Στην Παλαιά Διαθήκη πάντα ο Θεός ζητούσε από τον λαό του να φροντίζει για τους ξένους γιατί και ο λαός του Θεού ήταν ξένος στην γη της Αιγύπτου για 400 περίπου χρόνια.

  Ο Χριστιανός βλέπει το φαινόμενο της μετανάστευσης σαν μια ευκαιρία από το Θεό για να ευαγγελίσει του μετανάστες φροντίζοντας παράλληλα να καλύψει και μερικές από τις υλικές ανάγκες τους.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Ώρες συναθροίσεων: Δευτέρα - 20:00-21:00 | Τετάρτη - 20:00-21:00
  Παρασκευή - 20:00-21:00 | Κυριακή - 09:30-12:30

       

          Στείλτε μας μήνυμα 

  Please publish modules in offcanvas position.