Ο Χριστιανός Σε Κοινωνικούς Κανόνες Του Κόσμου

  Ο χριστιανός είναι μέλος της βασιλείας των ουρανών αλλά και μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας που ζει. Έτσι διέπεται από δύο νομοθεσίες α) την νομοθεσία της βασιλείας των ουρανών στην οποία υπακούει απόλυτα και

  Ο χριστιανός είναι μέλος της βασιλείας των ουρανών αλλά και μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας που ζει. Έτσι διέπεται από δύο νομοθεσίες α) την νομοθεσία της βασιλείας των ουρανών στην οποία υπακούει απόλυτα και β) την νομοθεσία της ανθρώπινης κοινωνίας στην οποία υπακούει εφόσον δεν αντιτίθεται στο λόγο του Θεού (διάβασε Πράξεις 4:19 και 5:29)

  Το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης είναι σημείο των εσχάτων ημερών, στο έδαφος της οποίας προετοιμάζεται ο παγκόσμιος κυβερνήτης δηλαδή ο αντίχριστος.

  Η εκκλησία του Χριστού τα γνωρίζει όλα αυτά από τις προφητείες της Αγίας Γραφής. Κατά την παγκοσμιοποίηση γίνεται μια ανάμιξη λαών και εθνών που όμως δεν θα μπορέσει να φτάσει στην πλήρη ομογενοποίηση της ανθρωπότητας γιατί θα έρθει η βασιλεία των ουρανών (βλέπε Δανιήλ 2:32-35).

  Ο σίδηρος με τον πηλό είναι η τελευταία βασιλεία που θα έρθει ο Χριστός αλλά όχι ομογενοποιημένος γιατί ο σίδηρος δεν μπορεί να αναμιχθεί με τον πηλό και να γίνουν ένα σώμα.

  Η μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί τις ευημερούσες χώρες και έχει σχέση με την παγκοσμιοποίηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  Διεύθυνση: Φιλολάου 166, 1ος Όροφος | Παγκράτι | Αθήνα

  Περιοχή: Παγκράτι | Αθήνα

  Τηλέφωνο: 210-7521408

  E-mail: church@findgod.gr

  Please publish modules in offcanvas position.